LuxuryWatches

Besöksadress

LuxuryWatches Stockholm
Grev Turegatan 12,
114 46 Stockholm.
Telefon: +46 8 612 10 88
Fax: +46 8 612 10 88

Öppettider

Måndag-Fredag 11.00-18.00
Lördag 12.00-17.00
Söndag stängt

Om oss

Vi som jobbar här är alla klocksamlare, vi jobbar med vår passion, som tidigare var vår hobby. Drömmen är att vi vill kunna ge en ultimat service till våra kunder som ingen annan kan.

Hela idén med vår verksamhet, är att våra kunder skall hitta sin drömklocka, vare sig det är en första finare klockan, eller att komplettera sin samling av t.ex. Patek Philippe, Rolex, Jaeger Le Coultre - ny eller begagnad.

Vi har den fördelen att vi kan ta hem den klockan du efterfrågar, i princip vilken klocka som helst och vilket märke som helst.

I dag jobbar vi främst med märken som Omega, Rolex, Patek Philippe, Vacheron Constantin, Breguet, Audemars Piguet, Breitling, Hublot, Panerai, IWC, Jaeger Le Coultre, m.fl.

Vi köper, säljer och byter det mesta av dessa klockmärken. Nytt som begagnat.

Garantier lämnar vi givetvis, på begagnade klockor lämnar vi 6 månaders funktionsgaranti. De klockor som fortfarande innefattas av ny-garanti från respektive tillverkare, gäller givetvis även våra klockor. T.ex. Rolex som är uttagna efter 1/7 2015 har i dag 5 års garanti, som gäller worldwide.

Transporter löser vi med försäkrade försändelser via t.ex. TNT, DHL eller Fedex.

Service utför vi på de flesta märken vi jobbar med. De klockor vi inte kan hantera själva, skickas till respektive klockmärke för bästa service. Vi utför även polering, trycktest och gångtest.

Intresset för Vintageklockor är något som hela tiden växer, i synnerhet vad det gäller Rolex och Patek Philippe. Vi strävar hela tiden efter att ha de mest intressanta modellerna hemma, finns de inte på vår hemsida, så fråga gärna om vi har något annat.

Beställ en helt ny klocka som vi inte har i lager. Kom in med dina önskemål, så tar vi fram ett pris samt leveranstid för den klockan du önskar. OBS. Alltid till ett bättre pris! Du kan alltid komma tillbaka och byta in din begagnade klocka.

Handla på kredit

Här jobbar vi med Wasakredit och ansökan gör vi tillsammans i butiken. Max belopp för kredit är 100.000kr

Kundtjänst

Det bästa sättet att kontakta oss på är att maila oss på info@luxurywatches.se Vi återkommer alltid senast dagen efter du skickat ditt mail, men mest troligt får du svar samma dag, eller samma timme.

Välkommen in på en kopp kaffe och låt oss tillsammans diskutera ditt nästa klockköp!